Skip to main content

GL Plastics blijft in beweging. En daarom zijn wij op zoek naar een Sales Engineer. Ben je commercieel ingesteld en ligt jouw talent bij het onderhouden van klantrelaties? Lees dan verder.

Leer ons kennen

GL Plastics dé specialist in kunststof spuitgieten. Voor onze klanten ontwikkelen en produceren we onderdelen van technisch hoog niveau. Dat doen we al sinds 1989. We vinden het belangrijk om de klant geheel te ontzorgen. Daarom nemen we naast de engineering en productie van spuitgietproducten ook assemblage, opslag en levering van de producten onder onze hoede. 

Je vindt onze fabriek in het technische hart van Europa: Brainport Eindhoven. Vanuit deze strategisch gelegen locatie bedienen we de internationale markt. Om te kunnen voldoen aan de grote vraag en de kwaliteitseisen die de internationale markt stelt, investeren we continu in de uitbreiding en vernieuwing van ons machinepark. Naast onze moderne productielocatie hebben we tevens een eigen engineering afdeling, gereedschapmakerij en kwaliteitsafdeling. 

GL Plastics staat bij zijn klanten bekend als een betrouwbare partner met een superscherpe focus op kwaliteit. Tegelijkertijd komen klanten en collega’s bij ons terecht in een warm bad, waar Brabantse gezelligheid geen tijd kent.

Sales Engineer (fulltime)

Het werven van nieuwe projecten en het aanbevelen van (nieuwe) producten? Dat is één van jouw sterkste kwaliteiten! Als Sales Engineer bij GL Plastics ben je de eerste contactpersoon voor bestaande en nieuwe klanten. Je signaleert en analyseert de klantbehoefte en vertaalt deze naar (technische) specificaties. Het uiteindelijke doel van deze functie is het opbouwen van een lange termijn relatie met de opdrachtgevers. 

Heb jij een ruime ervaring in de kunststof verwerkende en/of spuitgiet industrie? En ben je nieuwsgierig geworden naar de functie? Bekijk dan de volledige vacature.

Interesse?

Heb je interesse in deze technisch-commerciële vacature? Stuur jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar Marcel Iding, via m.iding@iding.nu. Heb je vragen vooraf? Schroom niet om Marcel te bellen via +31 653 389871. Wil je meer weten over de functie en sollicitatieprocedure? Download het profieldocument.