Referenties

We werken samen met bedrijven in de automotive, medische sector, industrie en consumer products. Een aantal van onze klanten hebben we gevraagd om te omschrijven wat wij voor ze betekenen.

“GL Plastics is een vooruitstrevende partij die graag met ons meedenkt. Door de fijne samenwerking kunnen wij onze klanten meerwaarde bieden door correcte, tijdige leveringen en de mogelijkheid om onze koffers met meerdere in mould labels te produceren.” – Corinne van Engelen, Maxado BV“Wij hebben enkele jaren geleden , naar volle tevredenheid, gekozen voor GL Plastics als leverancier voor het omspuiten van zeer complexe metaaldelen. GL Plastics brengt een zeer hoog kennisniveau in, een modern machinepark, een gedegen kwaliteitsafdeling, en een team medewerkers die meedenken met de klant en zeer lever betrouwbaar is. Daarnaast is men getriggerd om tegen de best mogelijke prijzen te leveren. Op basis van bovenstaande punten hebben wij besloten om ook complexe mono kunststofdelen bij hun onder te brengen nu hun productie capaciteit sterk is uitgebreid en ook machines met een hogere tonnages aangekocht zijn.

Werkelijk een top leverancier om aan te bevelen.” – Ben Kortekaas – Senior Buyer Projects Dorel Europe


“Na het eerste bezoek aan GL Plastics hadden we vrij snel door dat dit de juiste partij voor ons is. GL Plastics is een zeer professioneel bedrijf en levert hoogwaardige oplossingen. De directie en medewerkers staan altijd voor ons klaar en denken écht met ons mee. GL Plastics is een betrouwbare partner en biedt een solide basis voor onze toekomst. Wij zijn dan ook zeer tevreden en hopen de prettige samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.”  – Twickto B.V.