Skip to main content

GL Plastics groeit! Wij zijn op zoek naar een kanjer die onze organisatie wil komen versterken, op het gebied van onze nieuw op te zetten bedrijfsbureau (planning en controle van de productie- en supply chain werkzaamheden). Gaat jouw bloed hiervan sneller stromen? Lees dan gerust nog even verder.  

Leer ons kennen

Al sinds 1989 is GL Plastics een betrouwbare partner in kunststof spuitgieten. Voor ons internationale klantenbestand ontwikkelen en produceren we (technische) onderdelen van technisch hoog niveau. Naast de engineering en productie van spuitgietproducten, nemen we ook assemblage, opslag en levering van de producten onder onze hoede. Wij zetten nét dat stapje extra om onze klant te ontzorgen. 

Dit alles doen we vanuit onze fabriek gelegen in het technische hart van Europa: Brainport Eindhoven. We investeren continu in de uitbreiding en vernieuwing van ons machinepark en hebben naast een moderne productielocatie tevens een eigen engineering afdeling, kwaliteitsafdeling en gereedschapsmakerij. Bij onze klanten staan we bekend als een toegankelijke partner met een superscherpe focus op kwaliteit. Onze dienstverlening is van internationale allure. Tegelijkertijd kom je bij GL Plastics terecht in een warm bad, waar Brabantse gezelligheid geen tijd kent en de koffie altijd staat te pruttelen. 

Alvast benieuwd naar een inkijk in onze organisatie? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo én neem alvast een kijkje in jouw toekomstige bedrijf.

Medewerker bedrijfsbureau (fulltime)

Blink jij uit in je organisatie- en plantalent? En vind je het leuk om te schakelen tussen verschillende afdelingen binnen de een organisatie? Dan is de functie van medewerker bedrijfsbureau bij GL Plastics mogelijk jouw droombaan.  

Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning en controle van productie- en/of logistieke werkzaamheden. Jij zorgt er dus voor dat ‘de machine’ gesmeerd blijft lopen. Een nieuwe functie met volop mogelijkheden voor inbreng van jouw eigen ideeën.

Bekijk de volledige vacature hier

Interesse?

Heb je interesse in de vacature? Stuur jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar Bas Bergman, via b.bergman@gl-plastics.nl. Heb je vragen vooraf? Schroom niet om ons te bellen via 040-2642600. Bas staat je graag te woord.