Skip to main content

GL Plastics neemt deel aan de ESEF! (Stand 03 B 070)

ESEF is dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Kom van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 maart 2018  bij GL Plastics praten over de nieuwste materialen, componenten, en  flexibele productietechnieken voor uw bedrijf.

GL Plastics levert wereldwijd klantgerichte oplossingen voor spuitgieten van productontwikkeling tot productie en logistiek van kunststofproducten.

GL Plastics is sinds 1989 een ervaren leverancier voor o.a. automobielindustrie, medische industrie  en tal van ander industrieën. Metaal-kunststofcombinaties, over- en omspuiten van onderdelen (o.a. reel- to-reel en insert moulding ) alsmede meer componenten spuitgieten,  in-moud labeling en micro spuitgieten zijn een specialisme van GL Plastics.

Wij leveren technische halffabricaten en eindproducten met uitdagende toleranties en complexe vormen,  alsmede visuele producten met hoge eisen aan kleur en oppervlaktestructuur.

GL Plastics beschikt  over modern en groot, volledig gerobottiseerd machinepark met sluitkrachten tot 1000 ton en 4 kg shotgewicht. Daarnaast verzorgen wij ook assemblage en logistiek voor uw producten. Uiteraard zijn we TS 16.949 en ISO 9001 gecertificeerd.

Kortom: Gl Plastics staat voor Innovatie, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.