Skip to main content

GL Plastics, gevestigd op het Science Park Eindhoven, heeft 33 jaar ervaring in het spuitgieten van kunststoffen. De kerncompetentie ligt in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige en complexe halffabrikaten van technische kunststoffen. Bovendien kan de klant kiezen uit een reeks diensten zoals productontwikkeling, montage, opslag en logistiek. GL Plastics bedient klanten over de hele wereld, met name in de automotive-, medische en HVAC-segmenten. 

Uitbreiding in Duitsland

GL Plastics wil zijn aanwezigheid in de Duitstalige regio verder uitbreiden en is overeengekomen om in 2022 samen te werken met twee Duitse managers van hoog kaliber. Dietmar O. Böcking en Dr. Rainer Landwehr zullen de expansie van GL Plastics in de Duitstalige regio ondersteunen als Senior Advisors.

Bert van der Velden, directeur en mede-eigenaar van GL Plastics, is verheugd: “Ik ben ontzettend blij dat ik in Dietmar en Rainer twee ervaren managers heb gevonden, die met hun expertise en netwerk onze groei in de Duitstalige regio zullen helpen aanjagen.”     

Dietmar O. Böcking: erkend deskundige building technologie

Dietmar O. Böcking werkt als zelfstandig management consultant, senior adviseur en business angel voornamelijk op het gebied van technische consumentengoederen en bouwsysteem technologie. Dietmar was gedurende vele jaren topmanager en CEO van internationale ondernemingen als Vaillant, Berker en Rademacher en is dan ook een erkend deskundige op de markt voor technische verbruiksgoederen en gebouwsysteem technologie. Zijn focus ligt op de ondersteuning van gevestigde middelgrote ondernemingen en start-ups. 

Dr. Rainer Landwehr: expert in de automotive industrie

Dr. Rainer Landwehr heeft zijn sporen verdiend in de automobiel industrie. Hij ondersteunt zowel gevestigde bedrijven als start-ups. Als voormalig algemeen directeur van Ford, Renault/Nissan en Goodyear kan hij putten uit de ervaring, de kennis en het netwerk van 30 jaar in de internationale automotive- en toeleveringsindustrie. Als voormalig voorzitter van de Duitse rubberindustrie vereniging (WDK) heeft hij ook een uitgebreide kennis van de economische beleidsvorming en het leiderschap van een belangrijke industrievereniging.