Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=z_IFtJrLz78

Spuitgieten en molding van kunststofproducten

Gevestigd op het Science Park in Eindhoven

Kunststof spuitgieterij die net een stapje verder gaat

GL Plastics gaat voorbij aan de verwachtingen die u heeft van een kunststof spuitgieterij. Want naast dat we ons elke keer vastbijten in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van technische halffabricaten van kunststof, laten we het project ook na de realisatie van uw kunststof spuitgietproduct niet los. Voor veel klanten verzorgen we ook assemblage, opslag en levering van de kunststof spuitgietproducten. Dat doen we vanuit onze fabriek op het Science Park in Eindhoven.

Bij GL Plastics werken we met nauwkeurige specificaties, productgewichten van bijna 0 gram t/m 4.000 gram en seriegroottes van een paar duizend tot een paar miljoen op jaarbasis. Onder andere dankzij real time productieplanning en –monitoring zorgen we voor een leverbetrouwbaarheid op topniveau.

over kunststof spuitgieterij GL-Plastics

Ontwikkelen kunststof spuitgietproducten

We vertalen uw designs naar productieklare kunststof spuitgietproducten. We kijken naar de maakbaarheid van uw design en onderzoeken het meest geschikte materiaal.

Kunststof spuitgieten

Vervolgens gaan we aan de slag met de moulding en het kunststof spuitgieten van uw product. We zorgen voor een zeer nette oppervlakte-afwerking en verfijnde detailwerking.

Diensten

Naast het spuitgieten van uw kunststof spuitgietproduct, verzorgen wij voor veel van onze klanten ook assemblagewerkzaamheden, opslag en levering.

Onze klanten aan het woord

Hoogstaande kunststof spuitgietproducten

GL Plastics is een kunststof spuitgietbedrijf dat ruim ervaring heeft met het ontwikkelen van een brede range aan kunststof spuitgietproducten. Zo ontwikkelen we op grote schaal zichtproducten voor diverse markten zoals onder andere de automotive industrie, medische wereld en HVAC. Én zijn we tegelijkertijd bedreven in het produceren van hele precieze technische onderdelen, zoals onderdelen voor Wheel Speed Sensors voor de automotive markt en onderdelen van waterpompen voor de HVAC. Ons omvangrijke machinepark met maar liefst 45 spuitgietmachines is het kloppend hart achter ons brede dienstenspectrum. De sluitkracht van onze spuitgietmachines loopt uiteen van 30 ton tot en met 1000 ton.

Werken onder de allerhoogste kwaliteitseisen is voor ons kunststofproductiebedrijf heel gewoon. De industrieën waarvoor wij ontwikkelen, zijn immers onderhevig aan strenge eisen en standaarden. Om te kunnen leveren aan de automotive sector, moet je bijvoorbeeld kunnen aantonen dat je als kunststof spuitgieterij alles op alles zet om zero defect kunststof spuitgietproducten te realiseren. Daar zijn onze processen volledig op ingericht. Onze verregaande focus op kwaliteit werkt door tot in alle andere markten waarvoor we ontwikkelen. Onze klanten zijn niets anders van ons gewend.

Over GL Plastics

Nieuws

Alle nieuwsberichten

Kunststof producten laten maken bij GL Plastics

Overweegt u om kunststof producten te laten maken bij kunststof spuitgieterij GL Plastics? Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voor het laten maken van kunststof producten? Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen?

Neem contact op

We leveren kunststof spuitgietproducten aan onder andere de volgende industrieën:

  • Automotive
  • Industrie B2B
  • Medisch
  • Consumenten
  • Behuizingen

Eén toeleverancier voor uw kunststof spuitgietproducten

GL Plastics is een van de weinige kunststof spuitgieterijen met zoveel verschillende technieken onder één dak. Wij vinden het belangrijk om precies datgene te kunnen leveren wat de klant echt nodig heeft. U kunt bij ons kunststofproductiebedrijf terecht voor de volgende technieken kunststof spuitgieten:

Over GL Plastics

GL Plastics: Spuitgieten en meer

Innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een “all-in-one” oplossing zijn belangrijke voordelen die kunststof spuitgieterij GL Plastics te bieden heeft.

GL Raster: multifunctionele grind en gras tegel

  • Snel te leggen
  • Voordelig en licht in gewicht
  • Eenvoudig op maat te maken
GL Raster